Ajándék a nagyapának

Már mindene meg van és nem tudja, hogy mit vásároljon most a nagyapja születésnapjára vagy a fa alá? Az ajándék kiválasztása
a nagyapának sok időt vehet igénybe. A zsebkendők, zoknik és keresztrejtvények már valóban unalmasak, nem gondolja? Akkor miért nem választ más típusú ajándékot? Próbálja meg egy kicsit másképpen. Lepje meg nagyapját egy ötletes és eredeti ajándékkal, amelyet biztosan még nem kapott. Válasszon neki az életmódjához és személyiségéhez szabott fa ajándékdobozt! Nem hangzik ez érdekesen? Olvasson tovább! A szuper fa ajándékdoboz tele van azzal, amit választott. Végül megmutatja, mennyire ismeri a nagyapját. Ha ínyenc és kedveli a minőségi rumot, akkor elégedett lesz az ajándékládával, ami egy 12 vagy 15 éves rumot is tartalmaz. Minden bizonnyal nem ér véget ezzel. Kedveli-e a nagyapa a minőségi ételeket? Az Ínyenc ajándékládához hozzáadtuk a legjobb finomságokat egy rendes férfi számára. A sörkedvelő nagyapa részére csak is egy Sörös ajándékládát választhat, ahol a legjobb söröket találhatja meg az egész sör világában és egy kis harapnivalót. Csak a legjobb sörök válogatása. És ha még így sem tudott választani, akkor van még valami különleges az Ön számára ... Top Secret ajándékláda! Bármivel kitöltheti a láda tartalmát!

VÁLASSZON AJÁNDÉKOT A NAGYAPÁNAK A www.DARBOX.HU e-shopból

Válasszon egy ajándékládát és a többit hagyja ránk. Az utolsó pillanatban vesz ajándékot a nagyapának? Nem kell bepánikolni! A megfelelő helyen van. Amennyiben hétköznap 12:00-ig leadja a megrendelését a következő munkanapon kézbesítjük az ajándékot.

 
14156 Ft
68004 Ft11415668004

Oldal 1/ 2 - összesen 25 termék

További termékek

Oldal 1/ 2 - összesen 25 termék