Ajándék nőknek

Eredeti ajándékon gondolkodik feleségének, nagymamájának, édesanyjának vagy barátnőjének? Merítsen ihletet fürdőkozmetikum ajándékdobozaink közül, amelyekkel biztosan szép mosolyt varázsol majd az arcára.

Akár a feleségének, párjának vagy egy barátnőjének választ ajándékot, nem fog hibázni egy rózsás vagy mandulás illatú fürdő olajkészlettel, amely frissességet és bársonyos puhaságot kölcsönöz az egész testnek. Nagymamája vagy édesanyja kedveli a levendula illatot? Nagyszerű! Akkor a legjobb ajándék az édesanyának vagy a nagymamának egy illatos levendulakészlet, amely fürdősót és habot tartalmaz az egyediség érzéséhez fürdés közben. És mi van akkor, ha a húga vagy nővére születésnapja közeleg, és szinte megfeledkezett róla. Nem kell kétségbe esni! Ha a húgának vagy nővérének, ill. a lányának szeretne ajándékot választani, akkor nézze meg a Holt-tengeri ajándékdobozt vagy a relaxációs kozmetikumok ajándékdobozt. Ez minden nőnek tetszeni fog.

Ön is láthatja, hogy a nőknek ajándékot választani nem is olyan nehéz. Nagyon örülnek a kiválasztott illóolajok és fürdőgélek bármelyikének. Ráadásul dekoratív fadobozainknak köszönhetően nem kell az ajándék becsomagolásával törődni.

Tehát amikor eljön a karácsony vagy a születésnap, már nem kell a nőknek szánt ajándékokkal foglalkoznia, csupán annyit kell tennie, hogy inspirálódik a kiválasztott kozmetikumok közül, és néhány kattintással az egyedülálló ajándék a nőnek már az otthonában is lesz. Az illatos kozmetikum, mint karácsonyi ajándék biztosan kellemesen meg fogja lepni szeretett feleségét vagy barátnőjét.

 
14156 Ft
22659 Ft11415622659

Oldal 1/ 1 - összesen 9 termék

Oldal 1/ 1 - összesen 9 termék